VIDEO: Stetoskopmanden siger undskyld

Station 2 fandt frem til 27-årig dansker, der har krænket flere midt- og vestjyske kvinder, i Colombia. Han udgiver sig stadig for at være læge.

En 27-årig dansk mand, der er dømt for blufærdighedskrænkelser mod adskillige piger og unge kvinder i det midt- og vestjyske, fortsætter sine krænkelser.

TV 2s kriminalmagasin Station 2 har fundet den 27-årige dansker, der også går under navnet "stetoskopmanden " i Colombia - nærmere bestemt i byen Medellin, hvor han tilbyder unge kvinder job på den betingelse, at de først skal gennemgå en lægeundersøgelse, som han selv står for.

Det lykkedes Stations 2 Karin Cruz Forsstrøm at konfrontere den 27-årige. Hun ringede til ham og udgav sig for at være en colombiansk kvinde, der ledte efter et job. 

Se en del af Station 2s interview med den 27-årige mand her.

Og "stetoskopmanden" gav over for TV2-holdet udtryk for, at han er "frygtelig ked af det her, som er sket overfor pigerne".

I begyndelsen af interviewet afviste han, at han begår noget ulovligt. Men senere erkendte han, at han tidligere er gået over grænsen ved at gramse på blandt andet mindreårige piger. 

- Jeg forstår godt, at der er et utroligt had til mig. Og en frygt. Det forstår jeg også godt. Og selvom det nogle gange kan være svært at stole på, hvad jeg siger, så er det ikke noget, jeg har det godt med. Det er også derfor, jeg tager ud at rejse og sådan nogen ting, sagde han blandt andet.

Selvom det nogle gange kan være svært at stole på, hvad jeg siger, så er det ikke noget, jeg har det godt med

Den 27-årige sagde endvidere, at han ikke tør bede om tilgivelse, men så "trods alt en forståelse" for sine handlinger.

"Stetoskop-manden" kom første gang i mediernes søgelys, da lokalpolitiet i Herning i 2012 advarede om en ung mand, der forsøgte at befamle kvinder og piger under påskud af at være lægestuderende eller repræsentant for et castingbureau.

Han er to gange blevet dømt ved danske domstole - blandt andet i 2015, da han fik en måneds betinget fængsel ved retten i Holstebro.

I 2014 blev han udvist af Norge for lignende krænkelser, ligesom han skulle have været på spil i Malta og Barcelona.

Indslaget om "stetoskopmanden" kommer i Station 2, der kommer klokken 20.50.

 

Se indslag om sagen her.

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.