19-årige Pione Sisto leverede et forrygende show på MCH-Arena fredag aften, da superligaens førerhold FC Midtjylland besejrede FC Nordsjælland med 2-0. Begge mål blev scoret af det unge FCM-supertalent.

Pione Sisto blev kampens helt store profil, da FC Midtjylland fredag aften på eget græs sendte FC Nordsjælland hjem med et 0-2 nederlag.

Udvisning banede vejen

I første halvleg havde FC Midtjylland svært ved at komme til chancer mod et defensivt indstillet FC Nordsjælland mandskab. Men da nordsjællændernes Mario Ticinovic kort efter pausen blev udvist for at trække FCMs Petter Andersson ned i græsset lige uden for feltet, trådte 19-årige Pione Sisto for alvor ind i kampen.

To scoringer af Sisto

Pione Sisto tog sig af at sparke det frispark, der havde udløst udvisningen til Ticinovic. Med et lavt tørt spark sendte Sisto bolden direkte gennem muren og ind bag FCN-keeperen.

Sisto spillede sig til flere store chancer i resten af kampen mod de resterende 10 FCN-spillere. Og et kvarter efter 1-0 scoringen, fandt det unge stortalent fra Tjørring igen vej til netmaskerne og scorede til kampens resultat 2-0.

Solidt tophold

FC Midtjylland udbygger med sejren sin føring i toppen af Superligaen til 10 point foran Randers og FC København, der begge har spillet en kamp færre.

Med sine to scoringer har Pione Sisto nu scoret 6 mål denne sæson for topholdet FC Midtjylland.

I videoen kan du se et længere interview med den unge FCM-komét, da han blev interviewet efter kampen.