Veteran forlænger med FC Midtjylland

Superliga-veteranen Jonas Borring har forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland med ét år, hvilket betyder, at han har kontrakt i klubben til 2019.

I 2016 hentede FC Midtjylland fløjspilleren Jonas Borring til Superligamandskabet på fri transfer. Siden han kom til har han spillet godt. Så godt, at han nu forlænger kontrakten med klubben. Det skriver FC Midtjylland på deres hjemmeside. 

Den 32-årige kantspiller får en ekstra sæson på kontrakten, så hans kontrakt nu udløber d. 30. juni 2019. Hans kontrakt udløb ellers efter den netop igangsatte sæson. 

Den nye aftale er en stor lettelse for Jonas Borring, der har fundet sin anden ungdom i Herning. 

- Jeg er sindssygt glad for, at det er kommet på plads. Jeg er så glad for, at Midtjylland har hjulpet mig tilbage på sporet i en tid, hvor jeg har haft det svært. Jeg er enormt glad for truppen, og jeg glæder mig helt vildt til de kommende to år, siger Jonas Borring til FCM.dk.

Også på ledelsesgangene er man glade for at få kontraktforlængelsen på plads med fløjspilleren. 

- Vi er meget glade for at forlænge med Jonas Borring. Han er en gevinst for klubben både på banen og uden for banen, siger administrerende direktør Claus Steinlein til FCM.dk. 

Jonas Borring har spillet for FC Midtjylland ad to omgange. Første gang han skiftede til klubben var i 2008, hvor FC Midtjylland købte ham fra Odense Boldklub for omkring 21 millioner kroner. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.