Vanvittigt: Se Lange Pauls vilde Zlatan-scoring

Den tidligere FC Midtjylland-angriber Paul Onuachu har scoret et mål, der går verden rundt og bliver hyldet på det sociale medie X.

Paul Onuachu - også kendt som Lange Paul - spillede i FC Midtjylland fra 2012 til 2019. (Arkivfoto)
Paul Onuachu - også kendt som Lange Paul - spillede i FC Midtjylland fra 2012 til 2019. (Arkivfoto)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Unreal, what a goal. Ibrahimovic is that you? Goal of the year. Wow.

De helt store superlativer er fremme på det sociale medie X. For her går et mål scoret af en tidligere Superliga-angriber lige nu sin sejrsgang.

Et mål er et mål. Og så alligevel ikke. For der er mål, der er vildere end de fleste. For nylig scorede 29-årige Paul Onuachu et mål, der må kandidere til Puskás-prisen, når FIFA næste år skal udpege det smukkeste mål i 2023. 

I en kamp for sin nuværende klub, tyrkiske Trabzonspor, scorede den tidligere FC Midtjylland-spiller et akrobatisk mål, der må få selv Zlatan Ibrahimovic til at måbe. For scoringen fra Lange Paul er i Zlatan-klassen.

Paul Onuachu kom i 2012 til FC Midtjylland fra ulvenes nigerianske samarbejdsklub, FC Ebedei. I starten havde han svært ved at slå igennem, og mange nærmest grinede af to-meter-mandens uortodokse stil. Han blev udlejet til Vejle, inden han for alvor slog igennem hos FC Midtjylland.

Især satte Onuachu sammen med norske Alexander Sørloth et kraftigt aftryk på mesterskabet i 2018 til FC Midtjylland. Og i 2019 blev han solgt til belgiske Genk, hvor han fik kæmpe succes med godt 70 mål i omkring 100 kampe. Herefter gik turen til Southampton, men nigerianeren slog aldrig igennem i Premier League. 

I dag er han udlejet til Trabzonspor. Og her har Lange Paul foreløbigt noteret sig for seks sæsonscoringer. Med skorpion-scoringen for nylig mod Konyaspor som det absolut vildeste mål.