Ulvene henter ny forstærkning

FC Midtjylland henter ny målfarlig tjekkisk back til klubben. (foto: FC Midtjylland)

Blot 12 timer efter FC Midtjyllands sensationelle sejr over Southampton er klubben klar med endnu en overraskelse:

25-årige Filip Novák tørner fremover ud for de sortblusede på den jyske hede.

- Filip Novák er venstrebenet forsvarer i venstresiden og en målfarlig spiller, der gerne går med frem og både deltager i kombinationerne og selv afslutter, så vi føler, vi har forstærket os markant, lyder det på klubbens hjemmeside fra sportsdirektør, Claus Steinlein.

Tjekken er hentet til Herning fra FK Baumit Jablonec på en fireårig kontrakt og glæder sig til at komme i aktion for sin nye klub.

- FC Midtjylland har europæiske ambitioner. Det passer perfekt med det, jeg gerne vil med min karriere, og derfor var klubben interessant for mig, siger Filip Novák.

Den 25-årige tjekke har første arbejdsdag i dag fredag. Han kan således komme i spil for FC Midtjylland allerede søndag, når ulvene på hjemmebane møder Hobro.

Filip Novák scorede i sidste sæson 11 mål i 29 ligakampe for Jablonec, hvilket gjorde ham til den mest scorende tjekkiske forsvarer i en sæson nogensinde. I alt er det blevet til 23 mål i 162 kampe siden sæsonen 2008-09.

Købet af den nye back bliver dog langt fra dagens eneste ulve-nyhed. Kl. 13:00 trækker FC Midtjylland sine kommende modstandere i Europa League. Vi følger selvfølgelig lodtrækningen tæt!


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.