Udbrændt hæveautomat fundet ved Snejbjerg

Politiet i Herning har i nat fundet den hæveautomat, der blev stjålet ved et voldsomt røveri fra Nordea i Sunds natten til søndag.

Klokken 03.07 fik politiet i Herning en henvendelse fra en beboer i et villakvarter i Snejbjerg om, at der var brand i en nedlagt landejendom udenfor byen. Politiet og brandvæsenet kom hurtigt på stedet, hvor de konstaterede, at det var garagen, der brændte.

 - I garagen finder vi hæveautomaten, bilen og traileren, som blev brugt til røveriet. Det hele er udbrændt, men vi formoder, at automaten er tømt for penge, fortæller vicepolitikommissær Michael Schultze fra Herning Politi.

Politiet fortsat på bar bund

Siden i nat har Politihjemmeværnet spærret området omkring ejendommen af. Klokken 10 begyndte politiets teknikere deres undersøgelser på stedet i håb om at finde brugbare spor i sagen.

 - Vi ved, at bilen er stjålet fra et autoværksted i Vildbjerg, og at traileren er stjålet i Lind - begge her i weekenden. Nu er vores opgave at finde spor på findestedet, selvom det hele er udbrændt, fortæller Michael Schultze.

Politiet har også hundepatruljer med, når eftersøgningen efter spor går i gang.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.