Uafgjort mellem FCM og FCK

FC Midtjylland havde bolden i nettet, men måtte alligevel nøjes med 0-0 på hjemmebane mod FCK.

Det var en hårdt spillet kamp, tilskuerne i Herning var vidne til, da FC København fredag aften gæstede ulvene fra FC Midtjylland.

Mens københavnerne sad på spillet i første del af kampen, tog midtjyderne i anden halvleg over. Efter 81 minutter havde midtjyderne sågar bolden i nettet, da Morten "Duncan" Rasmussen rykkede fri midt for målet.

Men til stor frustration for både spillere og tilskuere fløjtede kampens dommer for offside.

- Den er meget, meget tvivlsom den kendelse. Men det er svært at se fra den her kameravinkel, lød det efterfølgende fra TV3+'s ekspertkommentator, Per Frimann.

Aftenens kamp, er den første i sæsonen, hvor FC Midtjylland ikke henter alle tre point, og ulvene sidder altså stadig sikkert på Superligaens førsteplads.

Fem point efter ligger netop FC København, der dog har spillet en kamp mindre.