Tusindvis af danskere strømmede til feriemesse i weekenden

Den 21. udgave af Ferie for Alle sluttede søndag i messecenteret i Herning, hvor der både var rekordmange udstillere og flere besøgende end sidste år.

Charterferier, storbyferier eller bare helt almindelige campingferier.

Inspirationen til at finde den perfekte destination til afslapning og familiehygge manglede bestemt ikke i messecenteret i weekenden, hvor messen Ferie for Alle trak tusindvis af rejselystne danskere til.

Det kunne mærkes i campinghallerne, der fyldte hele otte haller på messen, hvor flere end sædvanligt slog vejen forbi.

- Vi kan dårligt få armene ned. Interessen har i år været større, end vi er vant til. Der har været flere gæster, og de besøgende, der har været forbi, har vist stor interesse, siger landsformand for DK-Camp, Torben Frydenlund Rasmussen i en pressemeddelelse.

Flere besøgende end sidste år

At feriedrømmen lever i bedste velgående hos danskerne vidner weekendens besøgstal om. Messen, der bød på rekordmange udstillere (1.215), blev besøgt af 60.665 personer. Det er mere end 1500 flere end sidste år.

Besøgstal Ferie for Alle

Tallene begejstrer den administrerende direktør i Messecenter Herning, Georg Sørensen.

- Udstillernes store indsats er blevet belønnet med en flot besøgsfremgang, og dermed manifesterer Ferie for Alle sig som  Skandinaviens største feriemesse for både fagfolk og forbrugere, siger han.

I år var Spanien feriemessens officielle partner. I 2019 bliver det Caribien, når ferieeventen bliver holdt fra den 22.-24. februar.

For første gang kunne verdens største campingvogn opleves i Danmark, og den trak lange køer på Ferie for alle-messen.