Trods indkøb er FCM stadig på spillerjagt

Det skorter på point hos FC Midtjylland, og sportschefen er da også stadig på udkig efter nye spillere til truppen.

De første par uger af den nye sæson er bestemt ikke gået, som de havde håbet på i FC Midtjylland-lejren. Ulvene fra heden er forsvarende danske mestre, men har indtil nu kun fået et enkelt point på kontoen.

Det skyldes bl.a., at klubben vinkede farvel til en mulig topscorer, inden han overhovedet kom på midtjysk græs. Dominick Drexler blev købt og solgt inden for få uger. Et minus på holdkort, men en gevinst på bundlinjen. 

- Det er en økonomisk gode case for os. Det betyder, at vi har nogle penge, som vi kan supplere vores nuværende trup med. Dominick var tænkt som en start 11-spiller, så det, vi skal ud og finde, er en start 11-spiller, forklarer klubbens sportsdirektør, Svend Graversen.

Indtil nu er det for FC Midtjylland blevet til et nederlag og et uafgjort resultat i Superligaen og et nederlag i den anden kvalifikationsrunde til Champions League.

Målscorer kan findes blandt reserverne

Hvis det ikke lykkes sportschefen at finde klubbens nye topscorer ude i den store fodboldverden, er alt ikke tabt, slår han fast: 

- Vi har rigtig mange spillere, som ligger og bobler, og man ved ikke helt med dem. Giver man dem chancen, så lur mig, om de ikke bare går ind og tager den, som vi så, at Frank gjorde det i det her forår.

Men selvom han har stor tiltro til den nuværende trup, så lægger han ikke skjul på, at han stadig er på jagt.

- Det er klart, at vi orienterer os. Finder vi den rigtige spiller, som kan gå ind på vores hold, så slår vi til.

Men i første omgang skal FC Midtjylland altså slå til i morgen. For der møder midtjyderne de undertippede vestjyder fra Esbjerg. Og til den kamp er der ingen ændringer i truppen.

FC Midtjylland sagde i øvrigt farvel til endnu en spiller i dag. Svenske Simon Kroon er blevet solgt til Östersunds FK.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.