Trine Jepsen: Fra Popstars til direktørstol

37-årige Trine Jepsen fra Herning bliver ny direktør for herregården Nørre Vosborg ved Vemb. Se hende her sætte ord på rejsen fra Popstars til direktør.

Fra 1. juni kan Trine Jepsen tilføje direktør til sit alsidige CV. Her sætter hun sig nemlig i direktørstolen på kulturcentret og herregården Nørre Vosborg ved Vemb.

At det er den 37-årige Trine Jepsen, der fra 1. juni er en overraskelse for mange.

Men ikke for Trine Jepsen selv.

- Dette er en fantastisk udfordring og en naturlig forlængelse af mine fire år som afdelingsleder på Dansk Talentakademi. Alt jeg tidligere har beskæftiget mig med har i et eller andet omfang handlet om at formidle historier og oplevelser inden for det kunstneriske felt, siger Trine Jepsen.

Melodi Grand Prix og Popstars

Hun fik sit musikalske gennembrud i 1999, da hun sammen med Michael Teschl vandt det Danske Melodi Grand Prix. Men hun slog for alvor sit navn fast hos det danske folk, da hun i 2001 medvirkede i og vandt talentprogrammet Popstars på TV 2.

Ud af tusindvis af håbefulde sangerinder ind spe gik Trine Jepsen sammen med Sofie Hviid, Julie Næslund og Louise Lolle hele vejen i programmet og blev til pigegruppen EyeQ.

Popgruppens sange blev landeplager, og gruppen opnåede så stor succes, at deres debutalbum solgte i mere end 250.000 eksemplarer, inden gruppen i 2003 gik i opløsning.

Musicalstjerne

Herefter fulgte en række år, hvor Trine Jepsen spillede flere støre roller i teater - og musicalforestillinger i Danmark. Mange på musikteatret i Holstebro. Herunder hovedrollen i Disneys Aida og titelrollen i Evita i 2013.

Trine Jepsen spillede også Tante Sofie i musicalen »Folk og røvere i Kardemommeby« i Herning Kongrescenter, rollen som Grizabella i »Cats« både i Herning og Holstebro og Ursula i »Den lille havfrue« i Musikteatret.

Siden 2011 har hun været leder af musical - og teaterlinjen på Talentakademiet i Holstebro. Det er her, hun for alvor bevæger sig fra rampelyset og onm bag scenen.

Men Trine Jepsen stoppede ikke med at være i front, for hun har også haft en række værtsroller både på TV 2, Kanal 4 og ikke mindst på TV MIDTVEST Mokka, hvor hun i julen var vært på en række juleprogrammer. Dem kan du se HER

Privat er Trine Jepsen bosiddende i Herning, gift og mor til en datter.

Vi har blandt andet spurgt hovedpersonen, hvordan hun er gået fra Popstars til direktørstolen:


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Kultur.