Tricktyve på spil

Både private og butikker har de seneste dage været udsat for tricktyverier. Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer folk til at være ekstra opmærksomme.

Flere steder har tre tricktyve i går forsøgt at få vekslet store pengesedler til mindre, og dermed skabt  forvirring i forretningerne. Fremgangsmåden har været at en af tyvene har henvendt sig til ekspedienten, mens to andre har lavet småtyverier fra butikkerne i både Herning og Holstebro.

Gik efter ældre

Et andet sted i Holstebro gik det ud over ældre mennesker, hvor tricktyve forsøgte at få de ældre til at lukke sig ind under påskud af, at de var fra kommunen. Det fortæller vagtchef Carsten Henriksen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Ens signalement

I alle tilfældene er tricktyvene beskrevet som to mænd og en kvinde, alle mellem 25 og 30 år, og med udenlandsk accent, og politiet tror derfor, at der er tale om en gruppe, som i øjeblikket turnerer rundt i det Midt- og Vestjyske område.

Bed om legitimation

Politiet opfordrer ældre til at være ekstra opmærksomme og ikke lukke fremmede ind, og kommer der nogle og siger de er fra kommunen, så bør man bede om at se legitimation. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.