Tre mænd anholdt for Rema-røveri i Herning

To mænd i mørkt tøj truede sig med en kniv tirsdag til aften til penge og cigaretter i Rema 1000 på H.P. Hansens Vej i Herning. Tre unge mænd blev kort tid efter anholdt og sigtet i sagen.

Tre mænd blev tirsdag aften anholdt og sigtet for at stå bag et røveri begået mod Rema 1000 på H.P Hansens Vej i Herning samme aften.

Klokken 20.30 tirsdag aften slog to mænd i mørkt tøj og elefanthuer til mod Rema 1000 på H.P. Hansens Vej i Herning. Med en kniv truede de to mænd sig til kassebeholdningen, ligesom de også tog nogle cigaretter.

Efterfølgende løb de til en nærliggende vej, hvor en ældre, hvid bil holdt parat.

Bil med tyvekoster

Politiet stod umiddelbart uden de store spor i sagen, men satte ind med intens patruljering i området omkring H.P. Hansens Vej i Herning. Og bare halvanden time efter røveriet var der bid.

- Vores patrulje standsede flere forskellige køretøjer, herunder også en bil med tre unge mænd i. I bilen fandt betjentene det, de formoder er nogle af tyvekosterne fra røveriet mod Rema, fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen.

De tre unge mænd er alle mellem 21 og 23 år, de er særdeles godt kendt af lokalpolitiet i Herning, og de blev alle tre anholdt på stedet.

- De skal afhøres i formiddag og så forventer jeg, at de bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af dagen, fortæller vagtchefen.

Politiet vil ikke udtale sig om, hvor stort et udbytte, røverne slap afsted med.