To gange hattrick sikrer FCM's U19 hold endnu en gang guld

Det er 9. gang i ligaens historie, at FCM's U19 hold løber med guldet.

Det var noget nær en målfest, der lørdag sikrede, at FC Midtjyllands U19 hold kunne lade sig krone som sæsonens bedste hold. 

Med hele to hattricks sikrede talentholdet den midtjyske klub guldet i U19-ligaen for 9. gang. 

Det stod klart efter slutfløjtet lød og måltavlen viste 6-4 over Vejle. 

- Jeg har det godt, lyder det fra anfører Mads Kristian Hansen med medaljen om halsen. 

Han kan se tilbage på en sæson, hvor holdet undervejs var lidt udfordret. 

- Vi havde en tre kampe, hvor vi fik lov til at mærke, hvordan det er ikke at vinde. Det har samlet os som hold og gjort, at vi har vundet de sidste kampe, lyder det fra anføreren. 

Dagens kamp blev afgjort med hattricks af Mads Kristian Hansen og Victor Lind. 

- Jeg har det pissefedt. Så vi skal nok have en enkelt eller to, smiler anføreren. 

Victor Linds tre mål gør ham til ligaens topscorer med 21 mål i alt. På andenpladsen ligger Mads Kristian Hansen med 19 mål. 

Forsatte den gode stime

De to målscorere kan sammen med resten af mandskabet fejre, at man for 9. gang siden ligaens etablering i 2004 løb med guldet. 

- Det er første gang, at vi som gruppe vinder. Vi har været i front så lang tid, så det lægger lidt et pres, erkender anføreren. 

Det er ikke kun spilletruppen, der bliver skiftet ud i takt med at tiden går. Dagens opgør mod Vejle var holdets sidste med cheftræner Henrik Jensen ved dirigentstokken. Inden længe starter han som som assistenttræner for superligaholdet. 

– Jeg kunne ikke selv have skrevet en bedre afslutning. Vi sikrer os mesterskabet for to runder siden, og vi ved at det er svært at hive sig selv op på bagkant af sådan en præstation – men drengene går ud og leverer en uovertruffen indsats i de to sidste kampe, siger den afgående cheftræner Henrik Jensen til klubbens hjemmeside

Hele kampreferatet kan læses på FCM's hjemmeside