Tidligere FCM-profil skifter til Superligaklub

Francis Dickoh skal tørne ud for Sønderjyske resten af sæsonen. Han var senest i FC Midtjylland.

 

I kampen for en topplacering i Alka Superligaen har Sønderjyske onsdag udvidet bredden i det centrale forsvar. Den 33-årige forsvarsspiller Francis Dickoh har således skrevet under på en kontrakt gældende for resten af sæsonen. Danskghaneseren var i sidste sæson med til at vinde guld med FC Midtjylland, men han har været klubløs siden årsskiftet, hvor han forlod midtjyderne efter kontraktudløb. Det er en vellykket prøvetræning gennem den seneste uge, der har banet vej for Dickohs skifte til Sønderjyske.

- Francis Dickoh har både til træningspassene og i forbindelse med reserveholdskampen tidligere i denne uge vist, at han er i god form, og at han fra første dag kan spille med på et godt niveau.

- Han mangler indlysende noget skarphed, men kan allerede nu bibringe erfaring og rutine til vores trup, siger Sønderjyskes sportschef, Hans Jørgen Haysen.

Dickoh skal sikre, at truppen er rustet til et hårdt slutprogram den kommende halvanden måned i Superligaen.

- Vi står foran et meget komprimeret slutprogram, hvor vi blandt andet skal spille syv kampe i løbet af en måned.

- Med flere skader i truppen får vi brug for alle ressourcer, og med tilknytningen af Francis Dickoh får vi forstærket holdets defensive kæder, siger Hans Jørgen Haysen.

Inden sæsonens sidste ni runder i Superligaen ligger Sønderjyske nummer tre med to point op til sølvmedaljerne.

/ritzau/

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.