Thorup vil se mod og mål i Southampton

FC Midtjylland tror på chancen for at skabe en overraskelse mod den engelske klub, men det kræver mod og mål.

Når fodboldklubben FC Midtjylland torsdag aften møder Southampton i England i Europa League-kvalifikationen, så skal de danske mestre meget gerne på måltavlen.

Det siger FCM-træner Jess Thorup på onsdagens pressemøde, der blev transmitteret via klubbens hjemmeside.

- Forhåbentlig kan vi score et mål. Jeg tror, det vil være nødvendigt for os, hvis vi skal nå vores mål om at komme videre til gruppespillet. Når vi har bolden, skal vi have modet til at spille. Ellers kommer vi gevaldigt under pres, og så kommer vi formentlig ikke til at få et godt resultat, siger Jess Thorup.

Træneren er glad for, at den første kamp bliver spillet i England.

- Det giver os den bedste mulighed for et godt resultat. Vi ved, at det bliver meget svært over to kampe. Vi ved, at det bliver meget vanskeligt for os at komme i gruppespillet, men vi har fået en god begyndelse på sæsonen og kommer med meget selvtillid. Jeg tror på, at vi har en chance, selv om mange vil sige, at den er meget lille, siger Jess Thorup.

Også FCM's finske midtbanespiller, Tim Sparv, tror på muligheden for at sende Southampton ud i playoff-runden.

- Vi har en hæderlig chance mod Southampton. Forskellen er stor i niveau mellem ligaerne i Danmark og England, og Southampton er favorit. Men vi har før set overraskelser, siger Tim Sparv, der tidligere har været i den engelske klub.

Der er tvivl om FCM's sædvanlige anfører, Kristian Bach Bak.

- Kristian mærkede noget under foden og var til skanning tirsdag. Vi får snart svaret på, om han bliver klar til at spille, siger Jess Thorup.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.