Terrorsagen: Lettede naboer efter løsladelse af kvinde fra Gullestrup

Det vækker lettelse hos naboerne, at kvinden, der i går gik sin lejlighed ransaget, er blevet løsladt.

En kvinde fra Gullestrup fik onsdag sin lejlighed ransaget som led i en landsdækkende politiaktion mod terror. Kvinden var en af de i alt 20 personer, der blev anholdt i sagen, men hun blev løsladt kort efter.

quoteJeg har hele tiden troet på, at hun ikke har haft noget med det at gøre. Og det det er en stor lettelse, at der ikke er hold i det

Frank Ørum Petersen, nabo

Kvinden var heller ikke en af de otte personer, der torsdag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør i Byretten i København. Og det vækker glæde hos kvindens naboer i Gullestrup.

- Jeg har hele tiden troet på, at hun ikke har haft noget med det at gøre. Og det det er en stor lettelse, at der ikke er hold i det, siger Frank Ørum Petersen fra Gullestrup, der fortæller, at han kender den pågældende kvinde godt.

- Man skal passe på, at man ikke dømmer folk på forhånd. Det kan være rigtig farligt, fortsætter han. 

- Jeg vil hilse, som jeg plejer

Også Heidi Thomsen, der er en af kvindens nærmeste naboer, er lettet over, at kvinden er blevet løsladt efter terroraktionen.

- Hvis hun var med til sådan noget, det er da ikke særlig betryggende, så det er dejligt, at hun er blevet løsladt, siger Heidi Thomsen. 

For hende er det også vigtigt, at man ikke dømmer folk, før man er sikker på, at de er skyldige i en sag. Derfor kommer anholdelsen heller ikke til at betyde noget for de to naboers fremtidige forhold.

- Jeg hilser da på hende, som jeg plejer at gøre, siger Heidi Thomsen. 

Kvinden blev løsladt i går aftes. TV MIDTVEST har i dag været i kontakt med kvinden, der fortæller, at hun fortsat er sigtet i sagen.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.