Temperamentsfyldte brødre genforenet i Blue Fox

Brødrene Morten og Anders Poulsen er blevet genforenet hos Herning Blue Fox efter syv år. I dag var hele familien til kamp.

Mens Morten Poulsen skøjter på isen til dagens kamp mod Herlev, må brormand Anders se til fra tilskuerrækkerne med en skade.

Begge er dog tilbage hos Blue Fox, hvor det hele begyndte.

quoteDet er fedt at komme hjem og spille med nogle nære kammerater.

Morten Poulsen

- Det er selvfølgelig utroligt sjovt. Vi har prøvet det før også. Det er da dejligt at have ham på holdet, siger lillebror, Anders Poulsen.

- Jamen, jeg synes, det er rigtigt fedt at være tilbage og spille på hold med Anders igen. Det har selvfølgelig også været sjovt at være ude, men det er fedt at komme hjem og spille med nogle nære kammerater, mener storebror, Morten Poulsen.

Mor ser med

I kampen bringer Herning sig foran efter otte minutter, og som altid følger brødrenes mor, Kirsten, med fra lægterne.

- Som forælder så er det bare helt perfekt. Morten har jo fået en lille dreng også, så vi nyder bare at have dem tæt på, fortæller Kirsten Poulsen, der er mor til brødrene og stor ishockeyfan.

Kirsten Poulsen i grøn jakke råber med fra lægterne.
Kirsten Poulsen i grøn jakke råber med fra lægterne.
Foto: Michael Lyck Poulsen, TV MIDTVEST

Og der er flere fordele ved at have begge sønner tæt på.

- Det er lidt nemmere og lige smutte forbi til en kop eftermiddagskaffe, og så er de også fri for, at vi er der tre-fire dage i træk, når vi kommer på besøg, siger moderen.

Godt med en pause

Og selvom Storebror Morten har været i udlandet i syv år, nåede brødrene også her at spille sammen i en enkelt sæson i Sverige.

- Det var en stor oplevelse for os begge to, tror jeg, at vi opnåede det. Men det er fedt at være tilbage sammen igen i hvert fald, fortæller Morten Poulsen.

Morten Poulsen
Morten Poulsen
Foto: Michael Lyck Poulsen, TV MIDTVEST

- Jeg tror også, det er meget godt, at vi ikke spiller på hold sammen hvert år, fordi vi har begge to lidt temperament, og der kan godt komme lidt situationer ud af det, men det er heldigvis blevet bedre med årene, vurderer Anders Poulsen.

Se alle syv scoringer fra dagens kamp mellem Herning Blue Fox og Herlev.

Ikke for meget pyldren

Efter mange år som både holdkammerater og brødre, ved de da også godt, hvordan endnu en skade skal håndteres.

- Jeg tror ikke, han er typen, der har brug for, at jeg render og spørger til det hele tiden eller kommer hjem og skifter hans forbindinger, siger Morten Poulsen.

- Han ved da også godt, at jeg er frustreret over det og måske ikke altid lige gider at snakke om, hvordan det lige går med skaden. Så er det lige så meget med opmuntringen med, at vi fokuserer på noget andet og ser en fodboldkamp i stedet for, griner Anders Poulsen.

Anders Poulsen
Anders Poulsen
Foto: Michael Lyck Poulsen, TV MIDTVEST

Fra tilskuerpladserne kan Anders godt grine videre, for storebror Morten scorer til 4-2, inden Kristoffer Astorp scorer til slutresultatet 5-2.

Dagens kamp i tal:

Anders Poulsen regner med at skulle sidde ude med skaden en måned endnu.

Sejren i dag over Herlev var Hernings fjerde sejr på stribe.

Se tv-indslag om ishockey-brødrene Anders og Morten Poulsen.
Foto: Michael Lyck Poulsen, TV MIDTVEST

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.