Team Teatret er nomineret til en Reumert

Reumert-komiteen har netop offentliggjort, at Team Teatret er blandt de nominerede i en af årets kategorier.

Team Teatrets forestilling Rose, som spillede i september 2015, er nomineret til en Reumert. Det har Reumert-komiteen netop offentliggjort. Det er i kategorien Årets Særpris, at drama-forestillingen Rose har mulighed for at hive en Reumert hjem. 

- Jeg synes, det er helt fantastisk at være Reumert-nomineret. Det er jo dejligt at blive anerkendt for det store stykke arbejde, man laver, siger teaterleder Dorthe Bébe.

Det er jo dejligt at blive anerkendt for det store stykke arbejde, man laver.

Særprisen uddeles til forestillinger, der overbeviser. Det kan for eksempel være ved at skabe stor kunst med få midler eller ved at udfordre scenekunstens genrer og konventioner. Rose handler om flygtningeproblematikken og forholdet mellem forældre og deres børn.

- Det var sidste sommer, at vi lavede Rose, og det var da de første billeder af gummibåde i Middelhavet florerede i medierne. Det var meget specielt at arbejde med den forestilling, siger teaterlederen. 

Stærkt felt 

Rose er oppe imod et stærkt felt med forestillingerne "Hår på den" og "Støv". 

- Det er meget svær at spå om vores chancer, men den er meget forskellig fra de andre nominerede, og jeg mener, at det blev en meget vellykket forestilling, lyder det fra Dorthe Bébe. 

Hvem der render med prisen offentliggøres 12. juni, hvor årets Reumert uddeles i København.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Kultur.