Sviatchenko melder sig klar

FC Midtjylland forsvarsspilleren Erik Sviatchenko melder sig klar til forårspremieren mod OB. Midterforsvareren har været holdt ude af de seneste træningskampe med en skulderskade.

Erik Sviatchenko tror på en plads i startopstillingen mod OB på mandag. Kroppen er i hvert fald klar, det skriver aoh.dk.

- Det føles fint. Jeg har skulderen tapet op, og så har jeg neopren-gummi på for at holde varmen og holde skulderen kompakt. Jeg har trænet en del headning, da det jo ofte er der, man bruger skulderen. Og det var okay, siger Erik Sviatchenko til aoh.dk.

Kæmper igen op til sæsonstart

Det er ikke første gang, FCM-stopperen skal tilbage i form hurtigt efter en skade. Efter en operation i anklen og en længere genoptræning kæmpede han også for at komme tilbage til sæsonstart i sommer. Denne gang har han revet skulderen af led i en træningskamp for nyligt.

- Jeg var jo i god form inden træningsturneringen, men som jeg er begyndt at sige, så er der ikke nogen forskel på, hvordan jeg bedst bliver klar. Det handler i høj grad om det mentale. Jeg behøver ikke at have det som blommen i et æg. Det viste jeg i sidste sæson, hvor jeg spillede fint, selvom jeg i længere perioder i trænede med. Jeg var klar, når det gjaldt, siger Erik Sviatchenko til aoh.dk.

Tror stadig på pladsen

Den 23-årige midterforsvarer vurderer selv, at han ikke har været ude længe nok til at miste pladsen blandt de bedste i den bagerste kæde.

- Jeg regner med, at jeg starter inde mod OB. Jeg skal selvfølgelig levere i træningen, men det er også sådan, at jeg har tid til at komme mig over min skade. Vi har et godt hold, så konkurrencen er hård, det er godt. Det har jeg allerede vist, at jeg kan kapere. Både på ungdomslandsholdene og i FC Midtjylland, hvor jeg er kommet stærkt tilbage efter skader.

FC MIdtjylland åbner forårssæsonen mandag aften mod OB på MCH Arena


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.