Superfan: Jeg holder både med FCM og United

Fans af både FC Midtjylland og Manchester United har svært ved at vælge, hvem de holder med.

01:33

Lars Henriksen holder med både Manchester United og FC Midtjylland. Nu skal han bestemme sig for, hvem han holder mest med.

Når FC Midtjylland den 18. februar tørner sammen med Manchester United på MCH Arena i den første af to kampe i 1/16-finalen i Europa League vil der være fans af begge hold på lægterne. Og hvem holder man så med? 

Lars Henriksen fra Herning har i mange år været fan af både FC Midtjylland og Manchester United. For ham kunne lodtrækningen i dag ikke have været bedre.

- Det er helt fantastisk og et kæmpe held. Det er once in a lifetime. Manchester United er verdens største fodboldklub og et af verdens mest kendte hold, siger Lars Henriksen.

Han følger flittigt ulvenes kampe i Herning, men en gang om året tager han på tur med sine to voksne børn til Old Trafford, Uniteds hjemmebane, for at se dem spille.

- Jeg ved ikke, hvad der gjorde, at det lige blev United. Det er mange år siden nu. Men der er en eller anden aura eller atmosfære omkring den klub. Der er tragedier, der er succeser, der har været det hele, siger han.

Hvem holder man med?

På vej ind i TV MIDTVEST's studie til interviewet bestemte Lars Henriksen sig for, hvem han ville holde med. Man han udelukker ikke, at det kan ændre sig.

- Jeg ved ikke, hvem jeg holder med, men jeg tror faktisk, det bliver Manchester United. Jeg er næsten helt ked af at sige det, siger Lars Henriksen.

Han er allerede nu ved at planlægge en tur til Old Trafford den 25. februar, hvor de to holder spiller returopgør.

Der er plads til 9.500 tilskuere på MCH Arena imod lidt over 76.000 på Old Trafford.

Du kan se hele interviewet med Lars Henriksen i videoen.