Stribe af påsatte brande i Aulum

Politiet efterlyser vidner til en række påsatte brande i Aulum.

Natten til mandag satte en eller flere gerningsmænd ild på fire containere i Aulum. Politiet efterlyser vidner til de fire brande. 

- De er ikke antændt steder, hvor der er umiddelbar fare for mennesker, men det ved man jo aldrig helt med ild, så vi vil meget gerne til bunds i det her, siger Gert Høeg, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi. 

Den første brand opstod omkring kl. 23, hvor politiet får en melding om en brand i to forskellige containere på Vævervej.

Derefter følger endnu to brande i containere. Den ene ca. klokken 04:40 i Kirkegade bagved REMA 1000 og igen kl. ca. 05 er der ild i presset pap i en container i nærheden af Ørrevej.     

- Vi er sikre på, at brandene er påsatte. Der er ikke noget, der ellers kan forklare det, siger Gert Høeg.

Efterlyser vidner

Ved anmeldelsen af den første af brandene, fortæller et vidne politiet, at en gammel Mazda 323 er set køre ad Ørrevej umiddelbart før den ene af episoderne. 

- Vi får at vide, at der sidder to personer i Mazdaen. Vi vil meget gerne i kontakt med de to. Det er ikke sikkert, de har noget at gøre med det, men de kan være vigtige vidner, siger vagtchefen.

Vidner til nattens ildspåsættelser kan henvende sig til politiet på telefon 114. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.