Storebror Toft Hansen støtter lillebror i Boxen

Skadede René Toft Hansen er dukket op i Herning for at støtte håndboldherrernes og lillebros Henrik Toft Hansens jagt på en plads ved OL.

Brødrene Henrik og René Toft Hansen fra Skive havde en drøm om sammen at udgøre midterblokken i det danske forsvar ved OL i Rio til sommer.   

Det håb led et knæk, da storebror René Toft Hansen i december sidste år pådrog sig en alvorlig knæskade i en kamp for THW Kiel, som forventet vil gøre det meget svært for den 31-årige spiller at komme i kampform til OL.

Trods den hårde situation er han mødt op i Boxen i Herning for at støtte det danske håndboldlandshold, der søndag aften kan sikre OL-billetten med blot uafgjort mod lilleputten Bahrain.

- Jeg har snakket med ham, han er tilfreds. Så længe vi bare får OL-billetten, er han tilfreds, siger Henrik Toft Hansen, der modsat sin to år ældre storebror ikke var med ved OL i London i 2012.

Danmark vandt fredag 28-24 over Kroatien, mens det lørdag aften blev til et 25-25-resultat mod Norge i Boxen.

- Det er rigtig rart at snakke med ham, og han var også lige henne i pausen af kampen mod Kroatien for at give nogle dessiner.

- Det gav nogle ekstra procenter at se ham stå på sidelinjen. Jeg er utrolig glad for, at han også er her og bakker op om det i betragtning af den situation, han står i, siger Henrik Toft Hansen.

Det er ikke storebrors skade, der er et emne, når brødreparret har talt sammen i Herning.

- Vi fokuserer på håndboldbanen, han kommer med et par gode råd, og det er jeg super glad for.

- Jeg har dyb respekt for det forløb, han går igennem, og jeg kan også godt se, at han forhåbentlig snart kommer tilbage på håndboldbanen. Men det tager tid, det er en alvorlig skade, og det må man respektere, siger Henrik Toft Hansen.

Danmarks kamp mod Bahrain begynder klokken 20.30.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.