Stor politiaktion mod Black Army: Tre anholdt

Lokalpolitiet i Herning slog tidligt i morges til mod banden Black Army. Tre unge mænd fra Herning-området er anholdt og sigtet for vold, afpresning og røveri (opdateret).

Ved en større politiaktion, hvor lokalpolitiet i Herning havde allieret sig med ekstra kræfter fra andre politikredse, slog politiet tidligt i morges til både i Black Armys klubhus i Danmarksgade og på tre adresser i Herning-området.

- Vi har anholdt tre unge mænd i starten af tyverne på deres bopæl i Herning-området. De bliver sigtet for vold, afpresning og røveri, oplyser lederen af politiet i Herning, vicepolitiinspektør Poul Vestergaard-Lau.

Det er en større og længerevarende efterforskning, der nu har ført frem til anholdelser af de tre mænd. Ved aktionen foretog politiet ransagninger med blandt hunde af både klubhus og de tre mænds private hjem.

- Der er i forbindelse med ransagningerne fundet effekter, men jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad det er, af hensyn til den nærmere efterforskning, siger Leder af Lokalpolitiet i Herning, Poul Vestergaard-Lau.

Han understreger, at politiet ser med stor alvor på bande - og rockerrelateret kriminalitet.

De tre mænd er tirsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.