Stjal Puch-knallert fra afdød mand

I forrige uge døde Birgitte Højvang Jakobsens bror - men da familien kom hjem til broderens hus, var hans knallert stjålet.

Et knallert-tyveri fra en død mand i Fasterholt har vakt stor forargelse blandt de pårørende og på Facebook. Kort tid efter, dødsannoncen var i avisen, var der indbrud hos den afdøde. 

- Tænk at nogen kan synke så lavt og stjæle fra en død mand, siger Birgitte Højvang Jakobsen, som er den afdødes søster.  

- Hans dødsannonce var i avisen om onsdagen, og næste gang, vi kom derud, var knallerten væk, så jeg nægter på at tro, det var et tilfælde, uddyber hun.  

Det var en gammel knallert der havde stor betydning for hendes bror, som pudsede og plejede den og brugte den til at handle hos købmanden. Og det var da også Birgitte Højvang Jakobsens søn, der skulle have arvet knallerten.  

- Den var lovlig, og den var fin - og så var den meget speciel. Det var en, han havde passet godt på, siger Lasse Højvang Jakobsen. 

Tyveriet fik Bigitte Højvang Jakobsen til tasterne, hvor hun skrev et opslag på Facebook, som er nået vidt omkring.   

- Om ikke andet kan de måske få en lille smule dårlig smag i munden, når de skal ud at køre på den, for jeg synes, det er så frækt, siger hun om sit opslag.  

Der er tale om en rød Puch, som har været i familien siden 90'erne. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.