Stig Elling til Bravo Tours

Rejsekongen Stig Elling bliver ny rejseambassadør hos Bravo Tours med hovedsæde i Herning.

Selvom Stig Elling for et halvt år siden forlod rejsebranchen for at få mere fritid, så er han allerede tilbage i branchen igen. Denne gang for landets tredjestørste rejsearrangør Bravo Tours i Herning.

Og selv om det var meningen, at Stig Elling ville have mere fritid, så kunne han ikke undvære rejsebranchen.

- De sidste 33 år har jeg været på hver eneste dag 24 timer i døgnet. Selvfølgelig har jeg savnet det, og det vidste jeg også ville ske. Jeg gik ikke på pension i januar, jeg tog en pause. Det har aldrig været min plan at lave ingenting, siger Stig Elling i en pressemeddelelse.

Godt kendskab til Bravo Tours

Den jyske rejsearrangør er ikke ukendt for den garvede Stig Elling. Han har været venner med rejseselskabets stifter og administrerende direktør i mere end 30 år, Peder Hornshøj, der startede selskabet for 16 år siden.

- Jeg har den dybeste respekt for det, Bravo Tours har opnået på kun 16 år. For mig er de et rejseselskab, der bygger på og holder fast i de rigtige dyder som god service, tryghed på ferien, danske rejseledere, høj kvalitet og value for money. Dyder, jeg altid har stået for og rigtig gerne vil være med til at udvikle, siger Stig Elling.

Stig Elling skal være med til at udvikle Bravo Tours, og han kommer også til at indtage rollen som talsmand for selskabet. Hos Bravo Tours glæder de sig også over, at Stig Elling nu er del af selskabet.

- Vi har været konkurrenter og branchekolleger, men vi har også været rigtig gode venner gennem alle årene. Et venskab, der startede lang tid før, jeg startede Bravo Tours, hvor Stig og jeg arbejdede sammen nogle år, siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours forventer at have 170.000 rejsende i år. Sammen har Elling og Hornshøj over 80 års erfaring i branchen.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Erhverv.