Steinlein før nøglekamp: Klar til fejring i bar røv

FC Midtjylland spiller i morgen kvalifikationskamp til Europa League – en kamp i millionklassen.

Jess Thorups mandskab skal i morgen aften op mod cypriotiske Apollon Limassol i den anden og afgørende kvalifikationskamp til Europa League-gruppespillet. Første kamp på Cypern endte med et 3-2-nederlag til ulvene på et mål dybt inde i dommerens overtid. Derfor er det et revanchelystent FCM-hold, der i morgen skal forsøge at nå det forjættede land – Europa League.

Og der er meget mere end store fodboldoplevelser på spil. Administrerende direktør i FC Midtjylland, Claus Steinlein, fortæller, at det vil give en økonomisk gevinst på op mod 50 millioner kroner, hvis holdet i morgen slår Apollon Limassol ud.

- Vi skal forbi dem! Det vil økonomisk være utrolig vigtigt at komme videre til gruppespillet, og så vil det også give meget imagemæssigt, når man tænker på, at spillerne kommer ud og viser sig frem på den store europæiske scene. Se bare på Pione Sisto, der blev solgt for mange millioner på baggrund af flotte præstationer i Europa League. Det giver rigtig meget omtale rundt om i Europa, siger Claus Steinlein til TV MIDTVEST.

- Håber på Balkan-stemning

Sidste torsdag lignede det længe, at FC Midtjylland ville rejse hjem til Danmark med et gunstigt resultat, men kort før tid gik det galt. Midtjyderne noterede sig dog for to livsvigtige udebanemål af den norske nyerhvervelse Alexander Sørloth. Claus Steinlein opfordrer alle fans til at komme på stadion og hjælpe holdet videre til gruppespillet. Og skulle kampen til sidst falde ud til FC Midtjyllands fordel, lover han vild jubel på banen.

- Det eneste, jeg tænker på, er, at vi skal skabe en Balkan-stemning. Hvis vi vil ud i europa, så kræver det, at hele regionen står bag os. Det bliver en kæmpe kamp, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg håber, at vi scorer det afgørende mål i fjerde minuts tillægstid, så løber jeg nøgen på banen. Det bliver helt vildt.

Kampen fløjtes op torsdag aften kl. 20.00 på MCH Arena.