Steinlein freder Jess Thorup

Selv om FC Midtjylland torsdag skulle tabe den vigtige kvalifikationskamp til Europa League, er Jess Thorup stadig cheftræner. Det garanterer sportsdirektøren nu.

Først røg drømmen om en pokalfinale, som var et af klubbens mål. Så røg bronzemedaljerne, da FC Midtjylland i søndags tabte til Lyngby. Og torsdag aften kan endnu ét af klubbens helt store mål også forsvinde, nemlig kvalifikation til Europa League.

I en alt eller intet kamp møder FC Midtjylland torsdag aften Randers FC hjemme i Herning.

- Man skal altid passe på med at bruge ordet fiasko, men får vi ikke europæisk deltagelse i næste sæson, så er vi tæt på. Vi kiksede til allersidst i pokalsemifinalen mod Brøndby, og vi mistede bronzemedaljen til Lyngby. Hvis ikke vi slår Randers, er det langt fra en bestået sæson i forhold til de briller, vi ser FCM med, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Han understreger dog samtidig, at et nederlag til Randers ikke får konsekvenser for cheftræner Jess Thorup.

- Han arbejder stenhårdt hver dag og har udviklet holdet. Man skal sætte det i det rigtige perspektiv. Vi skar væsentligt ned på spillertruppen før denne sæson, og vi skulle bygge et nyt hold op. Jess har været dygtig til at bygge NK, Duelund og Onuachu op, altså tre unge spillere, siger Claus Steinlein.

Nye spillere på vej

Vi har ikke været dygtige nok til at få stolpe ind i de sidste og afgørende kampe, men det er altså ikke kun Jess Thorups skyld, det har vi alle et ansvar for, siger Claus Steinlein i Fodboldmagasinet 442 på TV MidtVest.

Du står og giver en garanti for, at Jess Thorup stadig er træner i FC Midtjylland, selv om I skulle tabe til Randers torsdag aften på MCH Arena?

- Ja, selvfølgelig er han det, kommer det kortfattet og bestemt fra Claus Steinlein.

Sportsdirektøren fortæller i øvrigt også i denne uges 442, at FC Midtjylland lige nu er på jagt efter en ny angriber.

- Vi  henter en ny angriber. Det kan jeg godt love hele regionen. Vi kommer med an angriber, forhåbentligt når træningen starter efter sommerferien. Vi har flere i kikkerten, men det er jo let nok, hvis man havde penge nok, siger Claus Steinlein.

- Det er lettere at være FCK og så bare betale det, spilleren koster. Vi skal jo stadigvæk finde spilleren på den rigtige hylde og til den rigtige pris. Det kæmper jeg lidt med lige nu. Men mon ikke vi kan lande en angriber, så vi alle sammen er glade, og træneren også har noget konkurrence på den plads, slutter sportsdirektøren.