Stak af fra ulykke - men glemte bilen

En 45-årig mand fra Ikast havde ikke lyst til at snakke med politiet, efter han havde været involveret i en trafikulykke mellem Hammerum og Ikast.

Et mindre trafikuheld mellem Hammerum og Ikast var tirsdag aften grunden til, at en 45-årig mand fra Ikast stak af fra politiet.

Omkring klokken halv ti stødte to personbiler sammen på Buskvej. I den ene bil sad en 18-årig mand fra Ikast, som måtte forbi hospitalet efter ulykken. Føreren af den anden bil var den 45-årige mand, som altså ikke følte for at blive på stedet, indtil politiet kom. Flugten fra stedet foregik imidlertid til fods - og dermed stod mandens bil stadig på ulykkesstedet, da politiet nåede frem.

- Da vi kom derud, var han forsvundet fra stedet. Men hans bil holdt der stadig, siger vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi til Herning Folkeblad.

Det var derfor ikke svært for politiet at finde ud af, hvem den 45-årige mand var. Det kom manden nok også selv i tanke om - i hvert fald meldte han senere på aftenen sig selv til politiet.

Politiet kender endnu ikke de nærmere omstændigheder ved ulykken, men den 45-årige mand kan se frem til en sigtelse i sagen.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.