Stærk målmand forlænger med FCM

33-årige Sabine Englert forlænger sin kontrakt med FCM Håndbold med et år.

Hun har bevist sit værd og flere gange været kampafgørende for FCM Håndbolds kvinder. Det giver nu en ny kontrakt med FCM Håndbold til den tyske håndboldmålmand.

- Det er ganske enkelt, fordi hun er en af verdens bedste keepere. Og målmanden betyder helt vildt meget i de afgørende kampe, siger klubbens direktør Torben Kølbæk til TV Midtvest om sin 1,85 cm høje målvogter, der altså også skal vogte målet for FCM i næste sæson.

Syvende sæson for FCM

Dermed når Sabine Englert op på sin syvende sæson for midtjyderne, og det er i følge hende selv, det bedste der kunne ske.

- FC Midtjylland var min første prioritet, så det er dejligt, at det er kommet på plads. Jeg har det godt i FCM, og vi har et godt hold, der spiller med i toppen, siger Sabine Englert til klubbens hjemmeside.

Sabine Englert har vist højt et niveau igennem hele sæsonen. Derfor glæder cheftræneren sig også over forlængelsen.

- Sidst år blev hun kåret til årets målvogter, og i denne sæson har hun bare været endnu bedre. Hvor hun tidligere kunne have mindre gode kampe, har hun i år været endnu mere stabil, og hun er vel den keeper i ligaen, som flest spillere frygter, lyder det fra cheftræner Helle Thomsen.

Sabine Englert kom i 2009 til FC Midtjylland fra den østrigske storklub Hypo Niederösterreich.

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.