Spøgelses-stemning på MCH Arena

En usædvanlig tilskuerprotest på MCH Arena i fredagens superligakamp lagde en dæmper på hjemmeholdets spil med Silkeborg.

Normalt giver de den gas på trommer og med øredøvende tilråb. Men i går var fansene helt stille - i hvert fald de første 15 minutter af superligakampen mellem FCM og Silkeborg, skriver P4 Midt & Vest.

Omstridt awaykortSom en protest mod Divisionsforeningens planer om at indfører awaykort for danske foldboldfans, havde tilhængere fra både Silkeborg og FCM besluttet at være helt tavse i det første kvarter af fredagens opgør på MCH-Arena.

- Det var forfærdeligt, og det var faktisk også med til, at vores pres, som vi plejer at lægge det første kvarter på hjemmebane, det nærmest ophørte efter fire minutter. For vi havde ikke de vinger, som man får af, at tilskuerne blæser en frem, når de jubler. Så det var en stor forskel i dag, og det var også medvirkende til, at vi ikke blæste dem ud af banen, siger FCM-anfører Kristian Bach Bak, der i øvrigt har forståelse for fansenes protester.

Registrering af fans

Når awaykortet kortet indfører fra næste sæson, skal alle fans registreres hos deres klubber for at kunne stå på udebaneafsnittet, når deres hold ikke spiller på hjemmebane.

FCM vandt dog kampen knebent med 1-0.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.