Spansk medie: FC Midtjylland enig med Celta Vigo om Pione Sisto

Det spanske medie skriver, at det er op til Pione Sisto selv at beslutte, om han vil skifte hjem til FC Midtjylland. Det er ikke lykkedes, at få en udtalelse fra FCM selv.

Under Pione Sistos storhedstid var han fast inventar på det danske landshold. Foto: Clodagh Kilcoyne / Scanpix Ritzau

Pione Sisto kan være på vej til et skifte tilbage til FC Midtjylland. Det skriver det spanske medie Noticias Celta på Twitter.

Læs også FC Midtjylland-lejr ser gerne Pione Sisto vende hjem

Mediet beretter, at der er aftalt en transfersum, der sender den danske landsholdsspiller fra Spanien til Danmark, og at det nu afhænger af, om FC Midtjylland og den vævre offensivspiller kan nå til enighed om en kontrakt.

Det har endnu ikke været muligt at få fat på nykårede mestre fra Midtjylland.

Noticias Celta skriver intet om, hvorvidt Pione Sisto selv skulle være interesseret i skiftet, eller hvad transferprisen eventuelt skulle være, som sender Sisto tilbage til Heden.

Succes og fiasko

Pione Sisto har haft både store op- og nedture, siden han i juli 2016 skiftede til den spanske klub.

Han har haft mange kampafgørende situationer, hvor fans og medier efterfølgende har lovprist ham, men der har også været sager, som har fået klokkerne til at ringe i den anden ende af spektret.

En af de historier er fra slutningen af marts, da Pione Sisto kørte 26 timer i bil fra Spanien til Tjørring for at komme hjem til Danmark under coronakrisen.

På daværende tidspunkt brød fodboldspilleren de spanske myndigheders anbefalinger om ikke at krydse landets grænser under pandemien.

Læs også Træner giver Sisto skideballe efter flugt til Danmark

Men det gjorde Pione Sisto altså alligevel.

Tilbage i Danmark

Så sent som i weekenden var Pione Sisto at finde i landsdelen. Nærmere betegnet var han i Tjørring, hvor han trænede med barndomsklubben.

- Jeg kom egentlig bare, fordi jeg gerne vil holde mig i gang, fortalte han til Tjørring Fodbolds Facebook-side.

Pione Sisto har kontrakt med Celta Vigo indtil sommeren 2021, op det forventes derfor, at FC Midtjylland skal betale en transfersum, hvis skiftet med den tidligere profil skal gå igennem.

Mediet Transfermarkt vurderer Pione Sistos værdi til at være på 4,8 millioner Euro - svarende til 35,7 millioner danske kroner.