Sønderjyske henter stærk back hos DM-sølvinder

Sønderjyske er blevet enig med Rasmus Nielsen, som fra den kommende sæson skifter fra DM-sølvvinderne Herning.

Rasmus Nielsen hang med skuffen, da det ikke lykkedes at vinde DM-guldet med Herning for tre uger siden. Over seks kampe viste Esbjerg sig at være for stærk en modstander. Nu skifter ishockeyspilleren klub og smutter lidt længere sydpå til Sønderjyske, hvor man er i fuld gang med at lægge brikkerne til næste sæson. Den 25-årige back, der har spillet alle ungdoms- og seniorår i Herning, har vundet tre DM-titler og tre pokaltitler. Han har fået en etårig kontrakt hos Sønderjyske.
    
Rasmus Nielsen er desuden noteret for et hav af ungdomslandskampe og 46 kampe på A-landsholdet, men er ikke udtaget til det igangværende ishockey-VM i Rusland. Sønderjyderne har længe haft et godt øje til den unge back, som direktør Klaus B. Rasmussen kalder en ønskespiller.
    
- Rasmus Nielsen er trods sin unge alder en spiller med stor erfaring og rutine. Han læser spillet godt og er både hurtig og dygtig på skøjterne.
    
- Vi har fulgt med i hans flotte udvikling, og det er derfor en stor glæde, at det er lykkedes at få ham til klubben.
    
- Rasmus Nielsen er en ønskespiller til vores defensiv, og vi ser virkelig frem til at præsentere ham i den lyseblå trøje, siger Klaus B. Rasmussen til klubbens hjemmeside.
    
/ritzau/
  

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.