Solbakken: Van der Vaart vil være god for Superligaen

Rafael van der Vaart, der rygtes til FC Midtjylland, vil være en gevinst for ligaen, mener Ståle Solbakken.

Rafael van der Vaart til Superligaen?
    
Spørgsmålet har rumsteret de seneste dage, efter den hollandske stjerne søndag overværede FC Midtjyllands hjemmekamp mod Silkeborg.
    
Selv skød FCM historien om forhandlinger ned, men flere medier mener fortsat at vide, at Herning-klubben forhandler med den tidligere Real Madrid-spiller, der er 33 år.
    
Tirsdag forholdt FC Københavns træner, Ståle Solbakken, sig til emnet, og han hilser det velkommen, hvis konkurrenten skulle sikre sig Rafael van der Vaarts underskrift.
    
- Jeg mener, det vil være godt for Superligaen. Det vil være rigtig godt for alle at få sådan en spiller til ligaen, siger Ståle Solbakken.
    
- Men det vil ikke have nogen betydning for, hvordan vi tænker, og hvad vi gør overhovedet. Det har ingen påvirkning på vores strategi, understreger Solbakken på FCK's pressemøde forud for CL-returkampen mod rumænske Astra Giurgiu.
    
Dialogen mellem FCM og Rafael van der Vaart er til dels opstået, fordi stjernen er kæreste med håndboldspilleren Estavana Polman, der tørner ud for Team Esbjerg.
    
En mulig aftale vil kunne bringe parret tættere på hinanden, da van der Vaart i øjeblikket er på kontrakt i Sevilla-klubben Real Betis.
    
Solbakken siger, at FCK ikke har planer om at kontakte Rafael van der Vaart i forsøget på at overbevise ham om, at han hellere skal rejse til FCK.
    
Den danske mesterklub blev selv sat i forbindelse med stjernen for en række år tilbage, men den historie kender nordmanden intet til.
    
- Det har jeg aldrig hørt om, forsikrer Solbakken.
    
/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.