Slog kvinde i hovedet med hammer: Nu skal 41-årig mand syv måneder i fængsel

I november måned fik en kvinde fra Kibæk en hammer i hovedet. Nu er en 41-årig mand dømt for episoden.

Retten i Herning idømte fredag en 41-årig mand syv måneders fængsel for at have overfaldt en 34-årig kvinde med en hammer. Det skriver Herning Folkeblad.

Episoden fandt sted den 17. november, hvor politi og ambulance klokken 4.15 blev kaldt ud til en adresse på Jernbanegade i Kibæk. 

- Hun er formentlig blevet slået med en hammer i hovedet. Hun blev kørt på sygehuset med skader i ansigtet, men ingen livstruende, fortalte politiets vagtchef Simon Skelkjær til TV MIDTVEST ved den lejlighed.

Politiet anholdte derefter en 41-årig mand fra Kibæk for det voldelige overfald og sigtede ham for vold. Manden blev varetægtsfængslet frem til den 12. december, fordi dommeren mente, at der var risiko for, at han kunne gøre noget lignede igen, da han var tidligere straffet.

Den 41-årige mand har siddet varetægtsfængslet siden, og fredag fik han så tildelt sin endelige dom. Manden erkendte at have ramt kvinden men forklarede, at det var sket ved et uheld.

Den 41-årige forklarede, at han havde forsøgt at brække den 34-årige kvindes dør op, fordi han ledte efter hendes mand. Han havde nemlig en mistanke om, at kvindens mand havde kidnappet hans kæreste.

Han forsøgte at få kvinden til at flytte sig, og det var det, der førte til episoden. Han blev dømt efter Straffelovens grove voldsparagraf, som kan give helt op til seks års fængsel. 

Manden er kendt af politiet i forvejen, da han har tre fængselsdomme for grov vold bag sig.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.