Slog betjent og sygeplejerske

Ung mand gik amok i lægevagten i Herning.

En 22-årig mand fra Videbæk-egnen var ikke tilfreds med betjeningen, da han og hans kæreste natten til tirsdag skulle have hjælp i lægevagten ved regionshospitalet i Herning - og det gik hårdt ud over en sygeplejerske og en betjent.

Kæresten havde skåret sig i fingeren, og den 22-årige mente, at det tog for lang tid, inden hun fik hjælp. Utilfredsheden kulminerede, da han ifølge politiet slog ud efter en sygeplejerske og ramte hende på hagen.

Politiet blev tilkaldt, men det fik ikke den 22-årige til at falde til ro - en af betjentene fik en knytnæve i ansigtet, og den 22-årige blev først anholdt efter at betjentene havde brugt peberspray, oplyser vagtchef Knud Lauridsen.

Den 22-årige er nu sigtet for vold mod tjenestemand i funktion.

Betjent brækkede finger

En 34-årig mand fra Spjald er også sigtet for vold mod tjenestemand efter en episode på Aalborgvej nord for Viborg mandag eftermiddag.

Den 34-årige var passager i en bil, som politiet vinkede ind til siden. Manden, der kørte bilen, blev sigtet for spirituskørsel, men det brød den 34-årige sig tilsyneladene ikke om. Han blev ophidset, og da betjentene ville lægge ham i håndjern opstod der så meget tumult, at den ene af betjentene brækkede en finger - og senere sparkede han også ud efter en af politifolkene, oplyser lokalpolitiet i Viborg.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.