Slagsmål i Herning: Gik amok med hækkeklipper

En 42-årig mand fra Herning blev i går alvorlig såret under et slagsmål med en bekendt, som undervejs brugte en elektrisk hækkeklipper som våben.

Et slagsmål mellem to mænd i Herning udviklede sig i går dramatisk, da den ene af de to slagsbrødre brugte en hækkeklipper som våben.

Episoden fandt sted på en Chopinsvej i Herning, hvor en 42-årig mand opsøgte en 50-årig bekendt. Angiveligt for at konfrontere ham med en bestemt sag.

De to kom op at toppes, og i første omgang blev der uddelt slag og spark. Den 50-årige, der var i færd med at klippe hæk, brugte efterfølgende en elektrisk hækkeklipper som våben mod den 42-årige.

Hækkeklipperen tilføjede den 42-årige alvorlige skader på fingre, skuldre og i brystkassen, og han blev kørt på skadestuen af en ven. Den 50-årige var også ilde tilredt af slag og spark, og blev i en ambulance kørt på sygehuset.

Politiet har foretaget en foreløbig afhøring af de to slagsbrødre, men sagen er nu overdraget til Lokalpolitiet i Herning, som i løbet af dagen vil forsøge at rede trådene ud i sagen. Det oplyser Anders Olesen, vagtchef ved Midt- og  Vestjyllands Politi.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.