Sisto spiller sig i spotlyset i klar Celta-sejr

Pione Sisto lagde op til to mål mod Las Palmas, men var også medskyldig i, at Celtas målmand blev udvist.

Den tidligere FCM-spiller og nuværende landsholdsspiller Pione Sisto havde en blandet aften, men fik en hovedrolle, da hans spanske klub, Celta, vandt en klar sejr på 5-2 over Las Palmas mandag aften.
    
Sisto lagde op til to af sit holds mål, der begge blev sat ind af angriberen Iago Aspas. Men danskerens præstation blev skæmmet af en fejl, der førte til en udvisning af Celtas målmand, Ruben Blanco.
    
Først var det dog en anden Celta-dansker, Daniel Wass, der førte sig frem med oplægget til kampens første mål.
    
Wass, der var placeret som højre back, fandt den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emre Mor, som bragte sit hold foran 1-0.
    
Efter 20 minutter fordoblede Aspas føringen fra en spids vinkel efter Pione Sistos forarbejde, og Aspas scorede igen kort inde i anden halvleg.
    
Få minutter senere lavede Sisto så en alt for kort tilbagelægning mod eget mål. En Las Palmas-spiller smuttede imellem og blev nedlagt af målmand Ruben Blanco, der fik det røde kort.
    
Trods en mand i undertal lykkedes det Celta at bringe sig foran både 4-0 og 5-0. Først scorede Pablo Hernández og siden nettede Iago Aspas for tredje gang på Pione Sistos fremlægning.
    
Las Palmas reducerede to gange i dommerens tillægstid, men kunne ikke forhindre holdets fjerde nederlag på stribe.
    
/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.