Sisto bliver i FCM trods milliontilbud

Et 15 millioner kroners tilbud fra en udenlandsk storklub kunne ikke gøre det. 19-årige Pione Sisto bliver i FC Midtjylland indtil udgangen af 2018.

FC Midtjylland har sikret sig, at stortalentet Pione Sisto også er en del af truppen i fremtiden. Det sker på trods af, at klubben i følge BT blev tilbudt 15 millioner kroner fra en udenlandsk Champions League-klub for den talentfulde kantspiller.

Og det glæder sportsdirektøren

- Han er utrolig dedikeret. Jeg har aldrig mødt en fodboldspiller, som er mere dedikeret til sin sport en Pione. Han er meget professionel, siger sportsdirektør i FC Midtjylland, Claus Steinlein om det 19-årige stortalent.

Stor profil

19-årige Pione Sisto har på kort tid etableret sig som én af de større profiler i Superligaen, og han er længe blevet fulgt tæt af en række europæiske topklubber.

I søndags begejstrede Sisto de næsten 10.000 tilskuere til kampen mod Brøndby, hvor han igen beviste, at han er en af Superligaens absolut bedste.

Kontrakt til 2018

Pione Sisto har sat sin signatur på en ny kontrakt, der løber frem til udgangen af 2018. Det er ellers blot et år siden, at Sisto, der har spillet 42 kampe for FCM, skrev under på sin første kontrakt med den midtjyske klub.

- Jeg er rigtig glad for at have forlænget kontrakten. Jeg er glad for at være i FC Midtjylland, hvor vi har et godt træningsmiljø, og hvor jeg fortsat kan udvikle mig, siger Pione Sisto og takker samtidig alle de trænere, der har hjulpet ham på vej fra Tjørring IF til FCM.