Sent Wikheim-mål sikrer FCM sejr over Sønderjyske

Et sent mål afværgede en stor skuffelse for FC Midtjylland, da holdet vandt over Sønderjyske i Superligaen.

FC Midtjyllands Mads Døhr Thychosen efter målet til 1-0 mod SønderjyskE på MCH-Arena i Herning. Kampen endte 2-1 til FC Midtjylland.

Et sent mål af Gustav Wikheim gav FC Midtjylland de tre point, da Sønderjyske var på besøg i Herning i Superligaen.

2-1-sejren betyder, at FCM fortsat er på samme pointantal med Brøndby i kampen om mesterskabet.

Nederlaget gav desuden Sønderjyske en ottendeplads i ligaen, hvilket sender holdet i nedrykningsspillets gruppe to, hvor modstanderne er Hobro, Lyngby og FC Helsingør.

Det gør, at sønderjyderne har luft ned til de kedelige pladser, da der er ti point ned til Lyngby, der sammen med FC Helsingør lige nu ligger på den forkerte side af stregen.

Det var FCM, der startede opgøret bedst med en række nærgående forsøg, men det var først efter en halv times spil, at midtjyderne bragte sig foran efter et fremragende angreb.

Med fem minutter tilbage overraskede Sønderjyske, da Niki Zimling fik udlignet, men få minutter senere scorede Gustav Wikheim til kampens slutresultat 2-1.