Selvsikker Sisto: FCM kan slå Club Brugge

FC Midtjylland kan slå Club Brugge, vurderer Pione Sisto, der samtidig føler, han er ved at være tilbage i sin vanlige topform.

- Tre point vil være et godt resultat.

Selvtilliden fejler i hvert fald intet hos FC Midtjyllands Pione Sisto inden torsdagens gruppekamp i Europa League ude mod Club Brugge.

Historikken viser ellers, at danske klubhold har svært ved at skabe resultater mod Club Brugge, der i sidste sæson slog Brøndby, FC København og AaB med sammenlagt 16-2 i samme turnering.

Men Sisto mener, at FC Midtjylland i denne sæson har vist spil på den internationale scene, der berettiger til selvtilliden. Han henviser til den samlede sejr over Premier League-holdet Southampton i playoff-runden.

- Det bliver en svær kamp, men vi viste mod Southampton, at vi kan spille med et internationalt snit. Vi skal ikke tvivle på os selv, fordi modstanderen er Club Brugge.

- Vi har også selvtillid efter at have slået et godt hold som Randers på udebane i søndags, siger Pione Sisto.

Har aldrig tvivlet på sig selv

Selv mangler Pione Sisto i efteråret at præstere på det høje niveau, der kendetegnede ham i sidste sæson.

Først spolerede en skade det meste af hans forårssæson. Siden blev han påvirket af den store transfervirak denne sommer, har han indrømmet.

Nu føler han, det lysner, selv om han endnu ikke har sat det ønskede aftryk på den nye sæson.

- Jeg føler, jeg er ved at være, hvor jeg skal være. Det har taget tid, men jeg har ikke villet presse på efter skaden. Jeg er stadig ambitiøs og vil gerne finde det spil, jeg ønsker.

Skal du genopbygge din selvtillid efter det, du har været igennem?

- Jeg har aldrig tvivlet på min selvtillid. Men jeg er i en anden situation nu end i sidste sæson, fordi modstanderne holder bedre øje med mig. Det er en udfordring, som jeg skal forsøge at håndtere, siger Pione Sisto.

I første omgang skal han forsøge at sætte et aftryk, når dommeren fløjter opgøret mod Club Brugge i gang klokken 21.05.

Inden kampen har belgierne nul point, mens FCM har tre point efter hjemmesejren over Legia Warszawa.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.