Sejre til TTH Holstebro og HC Midtjylland

Både de tidligere og de regerende håndboldmestre tabte onsdag aften i Håndboldligaen.

Onsdag aften tabte de tidligere mestre fra KIF Kolding for anden gang i træk i ligaen, da det blev til et nederlag på 30-32 ude til TTH Holstebro. DM-sølvvinderne førte 15-13 ved pausen og øgede føringen i anden halvleg. KIF Kolding fik mindsket afstanden til et enkelt mål mod slutningen af kampen. Men cirka fem sekunder før tid afgjorde TTH Holstebros Vignir Svavarsson kampen, da han udplacerede Kasper Hvidt i Kolding-målet med kampens sidste scoring. TTH Holstebros Magnus Bramming blev kampens topscorer med 11 mål, mens Konstantin Igropulo lavede syv mål for KIF Kolding. Også Bjerringbro-Silkeborg (BSV) tabte for anden kamp i træk. DM-guldvinderne fra sidste sæson tabte knebent med 27-28 ude til HC Midtjylland. Kampen var meget lige hele vejen igennem, men mod slutningen fik hjemmeholdet slået et hul på to mål, og det fik mestrene ikke indhentet. Aalborg Håndbold topper fortsat 888 Ligaen med ti point for fem kampe. HC Midtjylland er nummer to med ni point for seks kampe, mens TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg begge har otte point som henholdsvis nummer to og fire, også for seks kampe. KIF Kolding ligger helt nede på syvendepladsen med fem point for seks kampe. /ritzau/