Sejr til Herning: Topholdene fejer modstanden væk i isligaen

Herning, Aalborg og Frederikshavn brugte tirsdagens spillerunde til at udbygge føringen i Metal Ligaen.

De tre bedste mandskaber i landets bedste ishockeyrække, Metal Ligaen, havde tirsdag aften succes på isen.

Førerholdet Herning Blue Fox vandt på hjemmebane med 5-2 over Rødovre Mighty Bulls.

Midtjyderne bragte sig foran med 2-0 i anden periode, men gæsterne fra Rødovre fik udlignet til 2-2, inden Daniel Nielsen i tredje periode blev matchvinder med målet til 3-2 for værterne.

I slutfasen cementerede Lasse Lassen og Toni Kallela Herning-sejren med kampens to sidste scoringer.

De nærmeste forfølgere fra Aalborg Pirates vandt med 2-1 på udebane over de regerende mestre fra Esbjerg. Her scorede Julian Jakobsen det afgørende mål for nordjyderne syv minutter inde i tredje periode.

Frederikshavn White Hawks holdt fast i ligaens tredjeplads med en sejr på 4-3 i Vojens over Sønderjyske, der har gang i en skidt sæson. Holdet er efter 39 kampe placeret på en niendeplads med 46 point.

Sønderjyske var undervejs foran 1-0 og senere 2-1, inden de nordjyske afgjorde affæren i tredje periode med tre scoringer.

Herning topper Metal Ligaen med 84 point foran Aalborg med 77 og Frederikshavn med 72 point.