Se interviewet - her er Glens forklaring

Cheftræneren er kommet til et punkt, hvor han indgår for mange kompromiser i sin hverdag, men han vil ikke ud med, hvilke kompromiser der er tale om.

Det handler om for mange kompromiser, men mere vil Glen Riddersholm ikke fortælle om årsagen til sit farvel til FC Midtjylland.

- Det vil jeg ikke kommentere yderligere. Det her hold og den her klub har store opgaver foran sig og al brug for at fokusere på fremtiden. Og det er det, al energi skal sættes ind på, siger han til TV MIDTVEST.

Opsigelsen kom som en overraskelse for alle. Glen Riddersholm meddelte sin afgang på sportsdirektør Claus Steinleins kontor klokken 6:30 i går morges. Glen Riddersholm siger, at han ikke har manglet opbakning i klubben.

- Nej, det føler jeg ikke. Midtjylland har givet mig mulighed for at udleve min drøm om at blive Superliga-træner. Nej, jeg har ikke følt det. Men det er jo klart, at i den her branche kan man ikke garantere, at man får opbakning. Det er en hel naturlig lod i eliteidræt. Så det er ikke sådan, jeg har siddet og følt, at jeg ikke har haft opbakning.

Men med alle de titler i bagagen - hvordan kan du så sige nej lige inden Champions League-kvalifikation?

- Det har også været det sværeste valg i mit liv. Det her er ikke let. Det er klart - som menneske og som familiefar, der har det været det sværeste valg i mit liv.

Se hele interviewet i artikelvideoen. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.