Se hele dansktop-showet fra Herning

Lørdag aften blev Dansktop Prisen 2018 vist på Mokka. Dog var der tekniske problemer, og de er nu blevet rettet. Se showet uden udfald på Mokka eller her på siden.

Lørdag aften var der dansktopfest i Herning. Foto: Søren Lamberth/ Aller Media

Læs også Mega dansktop fan: Karin har 700 cd’er derhjemme

Det var en brag af en fest, da hele dansktop-branchen lørdag aften var samlet for at uddele priser. TV MIDTVEST dækkede begivenheden i over tre timer. Desværre var der sidst i udsendelsen problemer med teknikken.

TV MIDTVEST har nu rettet fejlene, så seerne og de mange dansk top-fans kan se eller gense hele showet uden de tekniske udfald.

- Det var et forrygende show i Herning med mange glade gæster og dansktop-musikere. Desværre var der i sidste del af showet nogle tekniske problemer i forbindelse med vores sending. Det beklager vi meget for de mange seere, der fulgte showet. Vi har derfor arbejdet på højtryk i dag for at fikse fejlene, og nu har vi fået lavet en version, som du kan se på vores hjemmeside, siger programchef Kirsten Axelsen, TV MIDTVEST.

Hele showet – uden sendefejl - bliver genudsendt fredag 27. april 19.55 på TV MIDTVEST. Ellers kan det findes her på hjemmesiden

Læs også Her er alle vinderne til Dansktop Prisen 2018

Læs også Følg med bag scenen til Dansktop Prisen 2018