Se billederne: Herning Blue Fox er i gang på ny hjemmebane

Kvik Hockey Arena er blevet renoveret for 55 millioner kroner, og søndag tog Herning Blue Fox imod Esbjerg på sin nye hjemmebane.

Kvik Hockey Arena i Herning har været igennem den store renoverings-mølle. Arenaen, der til daglig huser ishockeyholdet Herning Blue Fox, har fået en grundig overhaling, der har kostet 55 millioner kroner.

quoteDet har været ventet i mange år efterhånden, men nu er det her, så det er kanon.

Morten Fogh, Herning Blue Fox fan

- Vi har fået løftet komforten, faciliteterne og siddepladserne. Publikum er tæt på banen og kan mærke intensiteten. Det er helt fantastisk, fortæller Torben Skovsgaard, der er direktør i Herning Blue Fox.

Udover renoveringen af selve stadionet, hvor Hernings ishockeyhelte til dagligt tørner ud, så har andre områder af Kvik Hockey Arena også fået en tur. 

Det betyder blandt andet, at arenaen både har fået nyt loungeområde til særlige VIP-gæster og derudover et fanområde til til de mange Herning Blue Fox fans.

- Det har været ventet i mange år efterhånden, men nu er det her, så det er kanon, siger Morten Fogh, der er fan af Herning-klubben.

Søndag skulle det nye stadion så tages i brug, da rivalerne fra Esbjerg gæstede Herning. Kampen endte dog lidt kedeligt for hjemmeholdet, da esbjergenserne tog derfra med en sejr på 5-2.

Alligevel er Blue Fox-direktøren ikke i tvivl om, at renoveringen var det rigtige for klubbens fremtid.

- Uden den her opgradering af Kvik Hockey Arena var vi gået en svær fremtid i møde. Det er fuldstændig elimineret. Nu er alle muligheder åbne, siger Torben Skovsgaard.

Blue Fox' næste kamp på hjemmebane er den 18. november mod Odense Bulldogs. 

Kvik Hockey Arena er blevet renoveret, og Herning Blue Fox tog i dag imod Esbjerg på sin nye hjemmebane

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.