Rykkede ud til containerbrand: Pludselig smed unge sten efter politiet

Politiet søger vidner til branden i nat.

Kort efter et i nat modtog politi og brandvæsnet en melding om en containerbrand i Gullestrup, som de sammen rykkede ud til. Her blev de dog mødt af en velkomstkommité.

Seks til syv unge kastede sten mod både politi og brandvæsen.

En politimand blev ramt på skulderen, og en brandmand blev ramt på hjelmen, men heldigvis kom ingen alvorligt til skade. Derudover blev forruden på en politibil smadret og en bagsmæk på en af brandvæsnets biler bulet. Det fortæller Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST.

Fem anholdt

Betjentene genkendte flere af personerne, fordi de tidligere på aften havde været forbi en lejlighed, hvor naboerne havde klaget over høj musik. Så selv om gerningsmændene forsøgte at stikke af, så kunne politiet efterfølgende tage ud på adressen og anholde fem personer.

Ifølge vagtchefen drejer det sig om unge, der har en form for tilknytning til bandemiljøet.

Tre af dem vil nu blive sigtet for at have kastet med sten mod politiet, de andre vil blive sigtet for at forstyrre ordenen.

- Vi ved ikke, om det er dem, der har sat ild til containerne, så vi leder efter vidner, der har set branden, fortæller vagtchef Henrik Nielsen.

Tre medlemmer af Black Army og to af deres kammerater blev til onsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør ved Retten i Herning. Alle fem nægter sig skyldige.

Hvis du ved noget, så kan politiet kontaktes på 1-1-4.