Røveriforsøg på åben gade

Ung mand fik besked på at hæve 500 kroner i en automat i Herning. Det lykkedes ham dog at slippe væk uden at aflevere pengene.

Lokalpolitiet i Herning søger vidner til et røveriforsøg mod en ung mand på gaden i Herning natten til lørdag - en sag der først blev anmeldt til politiet tirsdag morgen.

Det drejer sig om en 21-årig mand fra Sunds, der var i byen og ved tre-tiden gik om i baggård i Østergade - den der vender ud mod kongrescentret - for at tisse i en busk.

Mens han stod der, kom en gruppe på fem mænd forbi. De fire var lyse i huden og den femte mørk. Sidstnævnte sagde til den 21-årige, at han ikke "skulle stå og tisse i min bedstemors baggård" og slog ham herefter med knytnæve i hovedet.

Den 21-årige blev herefter tvunget til at gå med om til en hæveautomat i Østergade, hvor han fik besked på at hæve 500 kroner.

- Han var dog snu nok til at trække tiden, og til sidst lykkedes det ham at komme væk uden at komme af med nogen penge, oplyser politikommissær Michael Schultze.

Politiet mener, at det var manden med den mørke hud, der var den aktive i røveriforsøget.

- Vi ved, hvem han er og har også været ude for at lede efter ham - indtil videre uden held. Men samtidig vil vi gerne tale med de fire, han fulgtes med, og også gerne med eventuelle vidner, der har set gruppen i baggården eller i Østergade, siger Michael Schultze.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.