Ronaldo til VM uden underbukser

Tøjproducenten JBS kan ikke lancere sine CR7- Cristiano Ronaldo underbukser under VM i Brasilien, fordi toldbarrieren er for høj.

Den burde ligge lige til højrebenet. Med en af verden højest profilerede fodboldspillere, Cristiano Ronaldo i underbukser fra Herning og VM i fodbold lige om hjørnet, burde vejen til det brasilianske marked næsten være frit løb mod mål for undertøjsproducenten JBS.

- Det burde det have været, men det var sværere end vi regnede med, siger Michael Alstrup Administrerende Direktør i JBS.

Men i stedet for at score kassen, har JBS ramt lige ind i toldmuren. Brasilien lægger 45 procent told på alle varer fra Europa og Kina. Det betyder at fortjenesten helt forsvinder og at R.

- Det er selvfølgelig en stor skam. Vi synes da, det havde været spændende. Med alle de fodboldentusiaster, der ville komme fra hele verden, var det jo helt oplagt, at der også havde været Cristiano Ronaldo produkter i en del af butikkerne, så det er vi da kede af, siger Michael Alstrup, der dog ikke helt er parat til at opgive håbet om at sælge underbukser i Brasilien. 

Sammen med Udenrigsminsteriet forsøger JBS nu at finde en vej, hvor de kan drible uden om toldmuren.