Riddersholm havde hemmelig kontakt med AGF

Guldtræneren Glen Riddersholm førte i al hemmelighed samtaler med AGFs direktør både før og efter sin opsigelse i FC Midtjylland.

Allerede ugen op til sin overraskende opsigelse i FC Midtjylland havde daværende cheftræner Glen Riddersholm dialog med Jacob Nielsen, der er direktør i superligakonkurrenterne AGF. Det afslører Ekstra Bladet mandag formiddag.

Det kom som et chok for hele fodbolddanmark, da Glen Riddersholm i juni valgte at opsige sin stilling i FC Midtjylland, kun få uger efter at holdet havde sikret sig sin første DM-titel. Siden har opsigelsen været omgivet af stor mystik, og Glen Riddersholm har ikke haft andre kommentarer, end at der var en række kompromisser i hverdagen, som han ikke længere kunne leve med.

Talte med AGF på afskedsdagen

Ekstra Bladet har været i kontakt med en kilde, der fortæller at Riddersholm var i dialog med AGF både før og efter sin opsigelse. Avisen har desuden set screendumps af dokumentationen, der beviser at Glen Riddersholm og Jacob Nielsen har diskuteret AGF-projektet. Blandt andet havde Riddersholm kontakt med AGF på selve dagen, hvor han tog afsked med FCM og spillertruppen i Ikast.

- Jeg har ingen kommentarer til de spekulationer, du fremfører, siger Glen Riddersholm til Ekstra Bladet.

Anonym kilde

Ekstra Bladets kilde er på grund af sine nuværende ansættelsesforhold anonym, men har leveret meget detaljeret dokumentation. Der er intet ureglementeret i, at en klub undersøger markedet for kommende cheftrænere.

Heller ikke AGF-direktør Jacob Nielsen vil kommentere afsløringen.

- Normalt kommenterer jeg ikke rygter og spekulationer, men lige her vil jeg gerne gøre en undtagelse. Jeg kan fuldstændig afvise, at jeg har haft drøftelser med Glen Riddersholm om et job i AGF, siger han til Ekstra Bladet.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.