Rasmussen-sagen når folketinget

Mogens Jensen går nu ind i polemikken om Michael Rasmussens cykelhold, Christina Watches og har bedt kulturministeren se på sagen.

Socialdemokraternes kultur- og medieordfører, Mogens Jensen, vil nu bede Kulturminister, Per Stig Møller undersøge Michael Rasmussen-sagen.

- Sådan som det fremstår, så diskriminerer man Michael Rasmussen ud fra nogle personlige relationer mellem direktør og formand i DCU og Michael Rasmussen. Jeg spørger, om det kan være på den måde, man afgør, om idrætsudøvere skal have lov til at dyrke deres idræt, siger Mogens Jensen.  

Sagen Kort

Flere medier har den seneste tid skrevet om, at Danmarks Cykle Union bevidst skulle modarbejde Michael Rasmussens cykelhold, Team Christina Watches og nægte holdet deltagelse i cykelløbet Danmark Rundt. Påstande, som Danmarks Cykle Union pure har afvist.

Alligevel mener Mogens Jensen, der er grund til at komme til bunds i sagen.

- Jeg håber, Kulturministeren vil kunne kaste lys over sagen. Men umiddelbart ser det ud som om, at der foregår noget, som jeg i hvert fald ikke synes, er fair og retfærdigt overfor Michael Rasmussen og hans cykelhold, og det er det, jeg vil til bunds i, siger Mogens Jensen.      

 Feltet til Danmark Rundt offentliggøres endeligt på et pressemøde i marts.